Even voorstellen:

Karim Veth-Groenendijk Msc

Hallo, ik ben Karim Veth, 41 jaar oud en opgegroeid in de Verenigde Arabische Emiraten. Op mijn 16e ben ik naar Nederland gekomen en nadat ik de taal goed kundig was ben ik aan een baan gekomen in een sportschool als sportinstructeur. Na diverse opleidingen en cursussen ben ik uiteindelijk manager geworden binnen een groot sportschoolconcern, maar ik wilde graag nog meer leren over het menselijk lichaam en vond blessurebehandeling en –preventie erg interessant. Daarom heb ik na de sportmassage cursussen de overstap gemaakt naar de opleiding Fysiotherapie.

Na een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb gekozen voor de Master of Science opleiding voor Psychosomatische Fysiotherapie.

Daarnaast werkte ik ook als vrijwilliger (fysiotherapeut) tijdens de RopaRun, heb ik als een van de instructeurs de spinningsmarathon van Sporten voor Sophia diverse jaren meegedaan en heb ik jarenlang bij de finish van de Marathon van Rotterdam gestaan als screener om alle hardlopers op te vangen en indien nodig te verwijzen naar de juiste hulpverlener.

Mariska Veth-Groenendijk MMT

Ik ben Mariska, 36 jaar oud en opgegroeid in Mijnsheerenland. Naast mijn werk ben ik ook actief als Grand Prix dressuuramazone. Na het VWO ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik tevens praktijk oefenlessen gegeven aan de klassen onder mij. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik aan het werk gegaan in een grote praktijk in Rotterdam Hillegersberg. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en meegeholpen met het ontwikkelen van de nieuwe manier van (samen)werken binnen de fysiotherapie. In deze tijd heb ik ook mijn partner Karim leren kennen, en kwamen we er achter dat onze manier van werken zeer goed op elkaar aansloot. We behandelen vele patiënten samen en kunnen op deze manier veel meer voor een cliënten betekenen dan dat we individueel zouden kunnen doen.

Ik heb mij na mijn fysiotherapie opleiding de masteropleiding manueel therapie gevolgd en afgerond. Daarnaast ben ik tevens gespecialiseerd in Dry Needling (extremiteiten en wervelkolom). Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van lage rugklachten (Spine en Joint concept), hoofdpijn, duizeligheid en nek/schouderklachten. Ook heb ik tijdens mijn masterstudie uitgebreid onderzoek gedaan naar hoofdpijn en tennisarm klachten en behandel ik deze klachten met grote regelmaat.

 

 

Wij zijn beide aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en zijn CKR en BIG geregistreerd. Het BIG registratienummer van Karim is 39064316404, die van Mariska is 49911643604.